FöretagsflyttKontorsflyttningar är idag vårt starkaste affärsområde. Vi ser varje uppdrag som ett projektarbete där alla uppdrag följer vår projektmetod som vi har arbetat fram. Vi följer alltid upp och ser till att hålla tidsplaner och kvalitetssäkrar vårt arbete genom möten. Att varje flytt går till på ett smidigt vis och att flytten inte tar får lång tid är alltså sådant som vi anser vara viktigt för att våra kunder ska vara så nöjda som möjligt.


Det kan skilja sig från flytt till flytt vad våra kunder efterfrågar och när vi gör en företagsflytt i Göteborg anpassar vi oss därför efter era individuella behov och kan garantera att vår personal är noggranna, pålitliga och kunniga.

Vi har professionella flyttbilar som är utrustade med ramper som är höj och sänkbara, stabila kärror, filtar m.m. På det viset får ni en flytt som både är effektiv genom att vi får plats med mycket i bilarna samt att vi tar hand om de grejer som vi flyttar på ett bra sätt.


Vi rekommenderar ett möte före en större kontorsflytt där vi går igenom alla delar av projektet och kommer överens om vilken tidsplan som gäller. Att vi följer den planering som satts upp påverkar er verksamhet minimalt.


KUNDAVTAL

Vid våra NDD Flytt & Städ AB tar vi fram ett avtal som ger trygghet och även bättre överblick över kostnaderna kring er flytt.

Vi ger ert företag fullständig tillgång till våra resurser. Det är allt från erfaren personal som packar, flyttar och monterar till magasineringsmöjlighet av material och möbler.


INGÅR:

När man ska flytta med sitt företag är det en fördel om man kan ta hjälp av ett flyttföretag som kan flytta många olika typer av material istället för att man ska bli tvungen att ha kontakt med ett flertal företag

När vi gör NDD Flytt & Städ vi från lokaler som:


  • Kontorsflytt, externt och internt
  • Industrier
  • Lager
  • ArkivVI KAN ÄVEN HJÄLPA DIG MED:

När man ska flytta med företaget kan det även vara skönt att få en helhetslösning som tar hand om allt som måste fixas med i samband med flytten. Vi kan förutom själva flytten hjälpa er med en rad andra tjänster. Vi kan även hjälpa er med:


  • Flyttstäd/ kontorsstädning
  • Magasinering
  • Lån av flyttkartonger


FÖRSÄKRINGAR

En viktig del när man ska flytta med sitt företag är att man ska kunna känna sig trygg med att flytten går till på rätt sätt. Man vill att sådant som möbler, inredning och annat som ingår i flytten ska tas om hand på ett varsamt vis och inte ta någon skada under flytten. Vi har flera typer av försäkringar:

Vi har transportörs- och ansvarsförsäkringar.

Kontakta oss redan idag.

Field is required
Field is required Incorrect email
Field is required
Field is required
Field is required
Tack för ditt meddelande. Vi hör av oss.
Sorry, your message was not sent